Neff

Neff Headwear mössor

Neff Headwear tillverkar riktigt snygga streetmössor och kepsar i grymma färger. En Neff mössa är det senaste inom skateboard och snowboard produkter. Deras modeller är så nyskapande och unika att man häpnar. De har blivit såpass omtyckta att det växt till en av de största tillverkarna av mössor och kepsar på den amerikanska marknaden och nu börjar de erövra Europa på allvar. Neff mössor är det snyggaste inom streetwear just nu och vi kan slå vad om att ni hittar en produkt ni aldrig sett tidigare och kommer vilja köpa. Företaget grundades av Shaun Neff som varit aktiv inom skatesporten i många år. Nuförtiden kan du hitta många kända ansikten som bär deras kläder. Hitta en unik stil för dig här: http://www.manky.se/sv/54_neff.

2013-09-28

Neff har som alltid en grym samling mössor och kepsar att erbjuda denna vinter och på Manky.se kan du välja från det största utbudet från märket. De har denna säsong tagit in helt nya kläder men självklart hållit hårt i de klassiska modellerna som nu har fler intressanta färger. Om du vill kika in hela sortimentet av streetwear kläder från Neff så gör det här, www.neffheadwear.com. Nedanför visar vi några av de kommande stilarna och det finns en mössa för både tjej och kille på Manky.se.

sunset-black-mossa.jpgsofia-med-tofs.jpgslashu-orange-neff.jpgneff-flake-beanie.jpgneff-cartoon-slime-mossa.jpgfold-maroon-neff.jpgmaria.jpg

 

Här kommer lite bilder från Neff´s kollektion 2012 och 2013. Som alltid riktigt grymma streetwear mössor. 

färgglad neff mössaRöd

Neff jr-varsity-rust.jpgNeff daily-stripe-black-rasta-0.jpg